edinstvena potovanja po vaši meri

Pomagajte nam ustvariti edinstveno potovanje po vaši meri.

Zaupajte nam vaše želje, preference ali interese, mi pa vam bomo pripravili in predstavili čisto po vaši meri zasnovan program.

Če imate želje katere države oz. destinacije bi radi obiskali, pa morda ne veste kaj si ogledati in kakšna doživetja izbrati, smo mi pravi naslov za vas.

Morda pa že točno veste kaj bi si radi ogledali in doživeli, pa preprosto nimate časa za vso organizacijo. Prepustite vso logistiko nam. Za vas bomo vse organizirali mi, vi pa se samo brezskrbno odpravite na pot.


Smo specialisti v pripravi unikatnih in edinstvenih doživetij za posameznike in manjše skupine.

Potrebujete malo inspiracije, navdih ali zgolj idejo za vaše naslednje sanjsko potovanje?

Preglejte našo spletno stran ali pa morda še kakšno drugo ponudbo. Če še vedno ne bo nobenega pravega odgovora, nas lahko kontaktirate in skupaj bomo zagotovo našli rešitev za vaše naslednje popolno doživetje.

Če že veste kam boste odšli in ste si potovanje zamislili in organizirali sami,
pa morda potrebujete še kakšno idejo, lahko za vas uredimo in organiziramo tudi
enodnevna doživetja. Tako boste svoje potovanje še dodatno obogatili.

Lahko vam organiziramo potovanje, kjer boste sami raziskovali lepote dežel. Lahko pa vam vso zadevo znatno olajšamo in vam organiziramo potovanje, kjer boste imeli vključene vse prevoze in transferje, naše eksperte lokalne vodnike, namestitve, vstopnine, športne in adrenalinske aktivnosti,… možnosti so neomejene.

Izberite svoj datum potovanja in to naj bo ekskluzivno samo za vas in vaše sopotnike. Naj bo to potovanje namenjeno izključno vam, v družbi z vašim partner-jem-ko, družine, prijateljev ali znancev,… zaupajte nam organizacijo, mi pa vam bomo olajšali vsak korak.

Zavedamo se, da je za vas izjemnega pomena izvrstno preživet čas in izjemno doživetje, ki si jo boste delili z osebami, do katerih čutite največ.

Po meri narejena potovanja, da naredijo vaša doživetja še bolj navdušujoča.

Naš namen in želja je ta, da ko se potovanje začne, se zgolj prepustite toku dogajanj in brezskrbno uživate v vaši sanjski avanturi.

Zato ne odlašajte in kontaktirajte našo ekipo, ki vam bo z veseljem predstavila vaše naslednje edinstveno in nepozabno doživetje.

Da pa bo naša ekipa dobila idejo in edinstveno zamisel, kaj vam lahko ponudimo, potrebujemo malo vaše pomoči.

Zato vas vljudno naprošamo, da izpolnite spodnji vprašalnik, ali pa nas pokličite na telefonsko številko: 041 721 304 (Marko).