dogodivščina v visečem šotoru 

Nepozabno dooživetje v osrčju narave.

Dogodivščina v visečem šotoru

Od: 01.05.2021

Do: 30.09.2021

Redna cena:

189,00 EUR za 1-4 osebe (ob predhodnem dogovoru, možnost dodatnih 2 oseb)

2021 promo popust

169,00 EUR za 1-4 osebe

Izpolnite spodnji obrazec in dogovorili se bomo o ostalih podrobnostih:

Ste utrujeni od hitrega življenjskega tempa?
Potrebujete trenutek miru, tišine? Ali pa ste željni nepozabne avanture? Novih dogodivščin? Ne glede na to, kaj od naštetega si želite, imamo pravo avanturo za vas.

Neokrnjena narava je namreč tista, ki nam lahko ponudi tako spokoj, pravo svobodo kot tudi nore avanture. In narava v naši okolici nudi idealne pogoje za vse to.

Sprehod po gozdu, po utrjenih in manj utrjenih poteh, preko potokov v samo osrčje gozda, kjer boste preživeli noč v miru in tišini, kjer vas ne bodo motili zvoki ljudi, ulic in hrumečih avtomobilov, pač
pa boste lahko prisluhnili prijetnim zvokom narave. In v osrčju te narave boste noč preživeli v edinstvenem visečem šotoru, ki ga bomo skupaj namestili med drevesa in vam bo ponujal nepozabno doživetje.

V popoldanskih urah se bomo odpravili na dogodivščino v neokrnjeno naravo, kjer bomo poiskali prijeten prostor, da si postavimo viseči šotor in si izdelali ognjišče, na katerem si bomo pripravili okusno večerjo. Ogenj bo vaš spremljevalec v noč, ko boste lahko ležeč v visečem šotoru prisluhnili prasketanju ognja ter čarobnim zvokom narave. Le ti vas bodo zazibali v sladek sen ali pa vam bodo zaradi adrenalina krajšali noč.


Umaknjeni od mestnega hrupa, si boste spočili vaše čute, zjutraj pa boste ob ognjišču uživali v domačem čaju ali kavi in si privoščili več kot okusen zajtrk, sestavljen iz samih lokalnih dobrot.

Poskrbeli bomo, da prostor kjer smo preživeli brezskrbno noč, pustimo kakršnega smo si od narave sposodili. Polni nepozabnih vtisov se bomo odpravili nazaj v svet, iz katerega smo za trenutek pobegnili.