NA POTEP Z WILLYS jEEPOM

Avanturistična vožnja in ogled lepot Posočja z legendarin Jeepom.

Na potep z Willys Jeepom

Od: 01.04.2021

Do: 30.10.2021

Redna cena:

359,00 EUR za 1-3 osebe

2021 promo popust:

269,00 EUR za 1-3 osebe

Izpolnite spodnji obrazec in dogovorili se bomo o ostalih podrobnostih:

Kaj imajo skupnega legendarni Jeep, dihjemajoča narava, slasten piknik in nepozabno doživetje?

Vas!

Skoraj ne poznam osebe, ki ne pozna legendarnega Jeppa Willysa. Pa vi?

Si želite doživeti vznemirjenje in izkusiti nepozabno dogodivščino, medtem ko z več kot 70 let starim, legendarnim Jeepom odkrivate enega izmed najlepših kotičkov Alp?

Morda vam je všeč ropot motorja, žvrgolenje ptic ali spokojnost narave, nepozabni razgledi, visokogorski pašniki, stare vojaške utrdbe in obrambni jarki, divji tok neukročenih rek, ozki in viseči mostovi, prečudovito stavbarstvo lokalnih mojstrov, pogled na strme stene alpskih vrhov, poskočnih slapov in okusna kulinarika.  


Karkoli od naštetega ali morda vse? Ponujamo vam mozaik doživetij, ki vas ne bo pustil ravnodušne in se vam bo za vedno vtisnil v spomin.

In s to ikono avtomobilskega sveta, vam bomo razkazali lepote doline reke Soče in njene največje naravne in kulturne znamenitosti. Najlepše od vsega je to, da ta dan posvetimo izključno vam in vašim željam. Na voljo imamo nekaj predlogov. Če pa si vaš nepozabni dan želite oblikovati sami, pa smo vam z veseljem pripravljeni prisluhni in vam pri tem pomagati z našimi nasveti.


Če ste navdušeni nad vojaško zgodovino je ena izmed opcij, da vas popeljemo in vam razkažemo
ostanke 1.sv.vojne, ki jih je v tej dolini izredno veliko.


Od kostnice padlih vojakov V Kobaridu in enega izmed najlepših muzejev 1.sv. vojne v Evropi, lahko
pot nadaljujemo visoko nad dolino na pobočje hriba z imenom Kolovrat, kjer najdemo izjemen še ohranjen primer strelskih jarkov iz katerih se nam odpira čudovit razgled na alpske vrhove in v lepem vremenu na drugi strani vse do Jadranskega morja. Za poslastico pa si na nasprotni strani doline, na Javorci v neokrnjeni naravi ogledamo še stavbarsko mojstrovino, cerkev sv. Duha, ki so jo
v času vojne vihre zgradili Avsto-ogrski vojaki.
Ne samo ostanki vojne, na poti nas bodo spremljali dihjemajoči razgledi, prečudovita gorska narava in
čist alpski zrak pomešan z vplivom Mediterana.


Če ste ljubitelj vsega povezanega z naravo, imamo za vas drugo opcijo in posebno doživetje.

Vožnja po dolini Soče je že sama po sebi doživetje. Če pa k temu dodamo še kultni avtomobil, … no, to
ugotovitev pa prepustimo vam. Po želji vas odpeljemo do kakšnega izmed številnih slapov, ki so nekateri bolj, drugi manj skriti očem radovednih popotnikov. Nekateri so vidni že iz ceste, za druge pa se je potrebno malo potruditi in pretegniti noge.
Nepozabna korita reke Soče so zagotovo sodijo v rubriko najveličastnejših naravnih znamenitosti doline, njen čaroben izvir pa je eden izmed najlepših in najčistejših kraških izvirov v Alpah. Čudoviti, pravljični viseči mostički in fotokotički pa nam bodo še dodatno polepšali dan. V Čarobni dolini Trente, bomo odkrivali navdihujočo naravno in kulturno dediščino, ki so nam jo zapustili naši dedki in babice v obliki edinstvenega stavbarstva, rokodelstva, običajev in izjemne kulinarike.


Za vse tiste, ki najbolj uživajo v panoramski vožnji z dihjemajočimi pogledi in krajšimi postanki, smo pripravili edinstveno dogodivščino.

Predstavljajte si rahlo brnenje motorja legendarnega Jeepa, ko se z odprto streho in soncem, ki vam
nežno boža obraz vozite po prečudoviti alpski dolini, obdani z visokimi gorskimi vrhovi in smaragdni reki. K temu dodajte še vzpon po spektakularni gorski mimo travnatih planjav, več kot 500 let stari ovčji planini, skozi tunele z roko izklesane v živo skalo vse tja v središče gorskega raja.

Vas zanima, kako izgleda popolna razgledna točka, kjer ne zmanjka spektakularnih prizorov za
fotografiranje in snemanje? 

Z malo sreče pa na travnatih poljanah, ki jih poleti obarvajo preproge pisanega cvetja lahko opazimo igrive svizce, kozoroge, kavke in ostale živali, ki igrivo letajo in se podijo proti previsnim stenam
mogočne gore.


Ne glede na to, katero opcijo si izberete, in ali si svoj nepozabni dan v naši dolini kreirate sami,
vas bomo nekje na poti, na kašnem prikupnem prostoru dodatno razvajali s okusnim piknikom, sestavljenim iz skrbno izbranimi lokalnimi in domačimi dobrotami iz babičine kuhinje.